Udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre

Nogle af de steder, hvor varmen har nemmest ved at slippe ud er ved vinduer og døre. Derfor anbefaler vi, at man får skiftet sine gamle vinduer til energivinduer og dørene til isolerede døre. Her hos Rievers Byg ApS udskifter vi både vinduer og døre, uanset om der skal installeres helt nyt, eller man stadig kan anvende de gamle vinduesrammer. Vi er et kvalitetsbevidst firma, og vi har mange års erfaring inden for området. Der er mange fordele ved at få udskiftet sine vinduer og døre i både hus og lejlighed, og vi gør det gerne for dig.

Få et bedre indeklima med mindre støj

Uanset om du bor i byen eller på landet, er der mange gode fordele ved nye vinduer og døre. For det første undgår man træk fra vinduerne i de kolde måneder, hvilket et meget vigtigt for indeklimaet. Hvis vinduerne trækker kan det give dårligt indeklima og fugt. Derfor anbefaler vi, at man får skiftet sine vinduer til energitermoruder, så man blandt andet mindsker støj og varmetab. Bor du i et tæt bebygget område, kan godt isolerede vinduer desuden også være med til at mindske støjniveauet.

Øg boligens værdi med nye døre og vinduer

Endnu en fordel ved nye døre og vinduer er, at man øger boligens værdi betragteligt. En bedre energiklasse kan gøre meget ved den samlede værdi, og så medfølger der desuden en række fordele såsom et mere sikkert hjem og bedre indeklima.

Hvis du er interesseret i at få skiftet vinduer og døre, er du velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud.

Få et tilbud

RING
22431122