Skip to main content

Udskiftning af vinduer og døre


Hvis du oplever problemer med træk, vil en udskiftning af døre og vinduer være en god idé, for nogle af de steder, hvor varmen har nemmest ved at slippe ud, er ved vinduer og døre. Derfor anbefaler vi, at man får skiftet sine gamle vinduer til energivinduer og dørene til isolerede døre.

Her hos Rievers Byg ApS tilbyder vi både udskiftning af vinduer og døre, uanset om der skal monteres helt nye ruder og rammer, eller man stadig kan anvende de gamle vinduesrammer.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, og vi har mange års erfaring inden for området. Der er mange fordele ved at få udskiftet sine vinduer og døre i både hus og lejlighed, og vi gør det gerne for dig. Vi udskifter vinduer og døre i blandt andet Brønshøj og i hele København.

Kontakt os og hør mere eller få et godt tilbud


Hvad koster udskiftning af vinduer? Eller montering af nye døre? Vores priser afhænger naturligvis af opgavens omfang, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer i din bolig.

Kontakt os på telefon 22 43 11 22 eller skriv til os på vores e-mail cr@rieversbyg.dk for at få yderligere informationer. Du kan også henvende dig via kontaktformularen på hjemmesiden.

Hvad er fordelene ved udskiftning af døre og vinduer?


Få et bedre indeklima med mindre støj

Uanset om du bor i byen eller på landet, er der mange gode fordele ved nye vinduer og døre. For det første undgår man træk fra vinduerne i de kolde måneder, hvilket et meget vigtigt for indeklimaet. Hvis vinduerne trækker, kan det give dårligt indeklima og fugt. Derfor anbefaler vi, at man får udført udskiftning af vinduer  til energitermoruder, så man blandt andet mindsker støj og varmetab. Bor du i et tæt bebygget område, kan godt isolerede vinduer desuden også være med til at mindske støjniveauet.

Nye døre og vinduer, der matcher boligens udseende

Når vi udfører montering af døre og vinduer, så sørger vi altid for, at de passer til resten af boligens udtryk. Det gælder både, når det kun er enkelte glas, der skal udskiftes, men også hvis samtlige vinduer og døre skal skiftes.

Øg boligens værdi med udskiftning af vinduer og døre

Endnu en fordel ved nye vinduer og døre er, at man øger boligens værdi betragteligt. En bedre energiklasse kan gøre meget ved den samlede værdi, og så medfølger der desuden en række fordele såsom et mere sikkert hjem og bedre indeklima.

Få et tilbud