Skip to main content

Lægning af gulv og gulvreparation tilbydes


Har du brug for professionel hjælp til lægning af gulv eller en gulvreparation? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Rievers Byg i Brønshøj er vi blandt andet specialister inden for forskellige former for gulvarbejde, som vi udfører for kunder i hele København. 

Kontakt os og få en pris på lægning af gulv eller andet gulvarbejde


Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en opgave til os inden for eksempelvis lægning af gulv eller en større eller mindre gulvreparation. VI har stor erfaring inden for vores fag, og vi sørger for, at du får et flot og holdbart resultat.

Kunne du tænke dig en skræddersyet pris på lige netop dit gulvarbejde, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender detaljerne og omfanget af din opgave. Vi varetager opgaver for kunder i hele København, og vi kommer også gerne en tur forbi dig.

Du kan altid kontakte os på telefon 22 43 11 22 eller skrive til os på vores e-mail cr@rieversbyg.dk.

Vi tilbyder alt fra gulvreparation til helt nye gulve


Når det handler om arbejdet med gulve, så kan vi hos Rievers Byg tilbyde ekspertise inden for en bred vifte af opgaver.

Hvad end det gælder helt nye gulve eller reparation af gamle, så er vi uden tvivl de rigtige at tage kontakt til. Vores specialiserede tømrer og gulvmand arbejder tæt sammen med flere af vores underleverandører, så vi sammen kan tilbyde vores kunder tilfredsstillende løsninger inden for både:

  • Trægulv
  • Linoleumsgulv
  • Vinylgulv

Få et tilbud