Skip to main content

Havehegn / plankeværk


Havehegn og plankeværk

Hvis du skal have nyt havehegn eller plankeværk, er det en god ide at kontakte et professionelt tømrerfirma, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige hegn og sætte det ordentligt op. Et hegn er normalt din boligs hjem udadtil, og det er derfor vigtigt, at hegnet står helt perfekt. Her hos Rievers Byg ApS hjælper vi dig med opsætningen af både havehegn og plankeværk så du får et snorlige og holdbart plankeværk uden huller eller helligdage

Skal du have hegn eller plankeværk?

Der findes mange forskellige typer hegn og plankeværk, og det er vigtigt at sætte sig ind i både regler og vedligehold i forhold til begge typer. Der er blandt andet regler for, hvor højt et plankeværk må være ind til naboen, og der er nødvendigt at søge tilladelser, hvis man vil bygge et højere hegn eller plankeværk i skellet. Desuden kræver nogle typer havehegn og plankeværk meget vedligeholdelse, og navnlig hegn og plankeværker af træ kræver meget vedligeholdelse.

Vælg det rigtige hegn

Her hos Rievers Byg ApS udfører vi både høje plankeværker og lave profilhegn, og uanset farve, form og materiale, kan vi hjælpe dig med et flot og gennemført hegn. Vi har mange års erfaring og udfører blandt andet klinkede plankeværker og snorlige raftehegn, og er du i tvivl, hvilket hegn du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige hegn eller plankeværk, og vi giver gerne et godt tilbud på dit drømmehegn.

Få et tilbud