Skip to main content

Indevendige skillevægge


Indvendige skillevægge

Indvendige skillevægge består i de fleste tilfælde af gips, men kan også bestå af gasbeton. En skillevæg har ikke til formål at være bærende for huset, men derimod at adskille to rum. Fordele ved skillevægge er, at de er velegnede i huse, såvel som i lejligheder, da de både er nemme at sætte op og tage ned igen, hvis de en dag bliver overflødige.

Vi ser muligheder

Hos Rievers Byg ApS kan vi med vores faglige viden og mange års erfaring se muligheder i din bolig, som du måske ikke selv havde set. Man kan ofte stirre sig blind på sin bolig, og her kan vores professionelle øjne hjælpe dig med at se nye muligheder i forhold til praktisk og flot indretning med en skillevæg.

Giv din bolig et ekstra rum

Den store fordel ved en indvendig skillevæg er, at den kan give din bolig et ekstra rum. En indvendig skillevæg er derfor en mulighed for dig, der mangler et ekstra rum i din bolig. Har du fx et stort børneværelse til dit barn, og er der en lille ny på vej? Det er ikke altid nødvendigt at flytte væk for at skabe mere plads. Med en skillevæg kan ungerne få hver deres værelse, og i kan blive boende i trygge og velkendte rammer.

Kontakt os for nærmere info

Vil du vide mere om de mange muligheder og fordele, som indvendige skillevægge giver? Kontakt Rievers Byg ApS i dag på 22 43 11 22 eller cr@rieversbyg.dk. og få et uforpligtende tilbud. Med en beliggenhed i Brønshøj kører vi primært ud til kunder i København og Storkøbenhavn og kører også gerne ud til dig.

Få et tilbud