Skip to main content

Opbygning af træterrasse der holder

Drømmer du om en terrasse, så du kan nyde de sene sommeraftener?

Drømmer du om en terrasse, så du kan nyde de sene sommeraftener?
Vi tilbyder lægning af træterrasse, som både ser flot ud, og som kan nydes i mange år fremover. Vi holder til i Brønshøj, men vi tilbyder opbygning af træterrasse for kunder i hele København.

Hos Rievers Byg ApS sætter vi også pris på en god terrasse, hvor man kan slappe af og nyde det gode vejr. Det er dog ikke nok, at terrassen skal kunne klare det gode sommervejr. En terrasse skal kunne forblive både pæn og holdbar, selvom vejret skrifter. Derfor hjælper vi dig med at bygge din drømmeterrasse så holdbar som muligt – og desuden bygger vi terrasser til alle formål til en konkurrencedygtig pris.

Vi har bygget terrasser i mange år, og vi vil også meget gerne bygge din. Du kan altid kontakte os, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på lægning af træterrasse.

Vi kan kontaktes på telefon 22 43 11 22, eller du kan skrive til os på vores e-mail cr@rieversbyg.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

En opbygning af træterrasse lige efter bogen

Rievers Byg ApS er et kvalitetsbevidst firma, og vi er stålsatte på at yde vores bedste uanset opgaven. Vi har stor faglig og praktisk erfaring, og vi garanterer, at vores terrasser er bygget efter alle kunstens regler. Vi tilbyder både rådgivning og udførelse af terrasser, og vi arbejder tæt sammen med dig, så resultatet bliver præcis, som du ønsker det.

Kun fantasien sætter grænser for lægning af træterrasse

Når vi bygger terrasser i træ, vægter vi altid opfindsomhed og kreativitet højt. Har du specielle ønsker til udseendet, materialerne eller andet, hjælper vi dig med at få dem til at gå i opfyldelse. Det er for eksempel meget vigtigt at finde de helt rigtige materialer til terrassen, så den får det helt rigtige udtryk.

Hvad koster en træterrasse?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at bygge en ny træterrasse. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af:

  • Hvor stor terrassen skal være
  • Hvilken form den skal have
  • Hvilket design den skal have
  • Om den skal bygges i niveau, eller om den skal være hævet
  • Om vi skal bygge tilhørende rækværk, trappe eller lignende
  • Hvilke terrassebrædder vi skal bruge

Kontakt os gerne i dag med informationerne om din opgave. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris i forhold til det høje kvalitetsarbejde, vi udfører.

Få et tilbud