Skip to main content

Nyt badeværelse eller renovering af det gamle?

Lad os realisere dit badeværelsesprojekt

Hos Rievers Byg har vi brede kompetencer. Vi kan således hjælpe dig, hvad enten du drømmer om en modernisering og renovering af badeværelse, eller om det er et helt nyt badeværelse, du drømmer om.

Fra vores base i Brønshøj varetager vi badeværelsesopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder i hele København. Vi er medlem af Byg Garanti samt Dansk Byggeri, og vi er således et trygt valg.

7 fordele ved at lade os stå for drømmebadeværelset

Der er flere fordele ved at vælge vores virksomhed, hvis du enten kunne tænke dig at få bygget et helt nyt badeværelse eller at få renoveret det gamle. Her kan blandt andet nævnes følgende:

  1. Vi er gode til at afdække og lytte til dine ønsker og behov
  2. Vi kan varetage opgaven i en hovedentreprise
  3. Vi står for alt arbejdet lige fra planlægning til oprydning
  4. Vi går højt op i kvaliteten af materialer og arbejdets udførelse
  5. Vi leverer arbejde i topkvalitet hver eneste gang
  6. Vi har en høj faglig stolthed
  7. Vi lægger vægt på god service

En badeværelsesrenovering eller et nyt bad er typisk en større opgave, der involverer flere forskellige faggrupper. Vi står for al koordinering og planlægning, så vi sikrer, at vi overholder tidsplanen, og at du får et resultat, der er lige præcis, som du drømmer om.

Vi varetager alt arbejdet fra start til slut lige fra den indledende planlægning til udførelsen og oprydningen til sidst. Du skal med andre ord ikke foretage dig noget andet end at fortælle os om dine ønsker i forhold til det færdige resultat.

Moderne indrettet badeværelse med maksimal pladsoptimering
Moderne badeværelse med toilet og bad

Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når en renovering af badeværelse skal prissættes. Vores priser afhænger blandt andet af dine ønsker i forhold til valg af materialer samt renoveringens størrelse og karakter. Er der tale omen stor eller lille renovering? Vi udarbejder naturligvis gerne et skræddersyet tilbud, så du på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Ligesom det gør sig gældende for badeværelsesrenoveringer, så kan et nyt badeværelse være meget svært at prissætte uden først at kende til projektets omfang og detaljer. Derfor udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet og billig pris, når vi ved lidt mere om projektet.

Få et tilbud