Lægning af terrasse i træ

Drømmer du om en terrasse, så du kan nyde de sene sommeraftener? Vi tilbyder lægning af terrasse i træ, som både ser flot ud og kan nydes i mange år fremover. Vi holder til i Brønshøj, men vi bygger terrasser for kunder i hele København.

Hos Rievers Byg ApS sætter vi også pris på en god terrasse, hvor man kan slappe af og nyde det gode vejr. Det er dog ikke nok, at terrassen skal kunne klare det gode sommervejr. En terrasse skal kunne forblive både pæn og holdbar, selvom vejret skrifter. Derfor hjælper vi dig med at bygge din drømmeterrasse så holdbar som muligt – og desuden bygger vi terrasser til alle formål til en konkurrencedygtig pris.

En terrasse lige efter bogen

Rievers Byg ApS er et kvalitetsbevidst firma, og vi er stålsatte på at yde vores bedste uanset opgaven. Vi har stor faglig og praktisk erfaring, og vi garanterer, at vores terrasser er lavet efter alle kunstens regler. Vi tilbyder både rådgivning og udførelse af terrasser, og vi arbejder tæt sammen med dig, så resultatet bliver præcis som du ønsker det.

Kun fantasien sætter grænser for lægning af terrasse

Når vi bygger terrasser, vægter vi altid opfindsomhed og kreativitet højt. Har du specielle ønsker til udseendet, materialerne eller andet, hjælper vi dig med at få dem til at gå i opfyldelse. Eksempelvis er det meget vigtigt at finde de helt rigtige materialer til terrassen, så den får det helt rigtige udtryk.

Vil du også have ny terrasse?

Her hos Rievers Byg ApS har vi bygget terrasser i mange år, og vi vil også meget gerne bygge din. Du kan altid kontakte os, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på lægning af terrasse i træ.

Vi kan kontaktes på telefon 22 43 11 22, eller du kan skrive til os på vores e-mail cr@rieversbyg.dk eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Få et tilbud

RING
22431122