Skip to main content

Renovering af huse / lejligheder


Renovering

Her hos Rievers Byg ApS udfører vi renoveringer af alle typer. Vi har speciale i totalentreprise, og uanset hvordan du ønsker dit hjem renoveret, kan vi hjælpe dig med at få det bedste resultat til en konkurrencedygtig pris. Vi har stor erfaring med mange forskellige typer renovering, og vi hjælper dig både med nyt køkken og totalrenovering. Vores renoveringsservices gælder både for huse og lejligheder. Når vi skal renovere dit hus eller din lejlighed, inddrager vi dig så du får et resultat, du kan være tilfreds med.

Få et bedre indeklima

En af de helt store fordele ved at renovere et ældre hus eller en ældre lejlighed er, at indeklimaet bliver forbedret betragteligt. Derfor er en renovering ikke alene en investering i din bolig, men også i dit helbred. Eksempelvis kan du undgå skimmelsvamp og fugt, hvis boligen bliver isoleret og fugtspærret ordentligt.

Renover og spar penge

Flere og flere vælger at få foretaget såkaldte energirenoveringer, hvor blandt andet vinduer og døre bliver skiftet ud. Desuden bliver boligen bedre isoleret og mere energieffektiv. I det lange løb giver det en besparelse, som er svær at ignorere. Vi foretager også energirenoveringer af ældre huse og lejligheder.

Vil du renovere?

Hvis du også vil have renoveret din bolig, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i renovering af både huse og lejligheder, og uanset hvilket slutresultat du ønsker, hjælper vi dig med at nå dette til en fordelagtig pris. Her hos Rievers Byg ApS er vi med hele vejen.

Få et tilbud