22431122
Ring til os

Lofter

Lofter


Er du i gang med at renovere, eller er loftet i din bolig efterhånden så slidt, at det trænger til en reparation eller udskiftning? Hos Rievers Byg, kan vi varetage opgaven for dig, og vi går desuden op i, at loftet gerne må se pænt og æstetisk flot ud og passer ind i stilen til resten af boligen.

Vi renoverer og opsætter lofter

Hos Rievers Byg ApS kan vi stå for at opsætte og renovere alle former for lofter, såsom gipsplader, profilbrædder og systemlofter. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig med glæde med at virkeliggøre dine idéer og ønsker. Vi har hos Rievers Byg ApS stor erfaring inden for både opsætning og renovering af lofter, og vi har efterhånden udført mange loftopgaver for både private og erhverv.

Lad os guide dig

Vores store erfaringen inden for området gør, at vi nemt kan guide og rådgive dig til at vælge den rette type loft. Uanset om du ønsker et lyddæmpende loft, gipsplader eller brædder, klarer vi opgaven til dig fra start til slut. Er der skader på dit loft, kan vi også udbedre dem, så skaderne efterfølgende ikke er til at se, og så loftet igen er fuldt funktionelt.

Vil du høre mere?

Vil du vide mere om vores loftarbejde, er du velkommen til at kontakte os i dag på 22 43 11 22 eller cr@rieversbyg.dk. Her giver vi dig med glæde et uforpligtende tilbud, som bygger på vores faglige vurdering af det, du skal have lavet. Med en beliggenhed i Brønshøj foretager vi primært opgaver i Stor København og områderne omkring København.


Få et uforpligtende tilbud